Roselime Cheesecake Bar (Malay Language)

RM50.00

SKU: IH8XClMb Category:

Description

Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Terma & Syarat
    1. Terma & Syarat (0)
Resepi & Bahan-Bahan
    1. Resepi (0)
    2. Bahan-Bahan (0)
Video
    1. Permulaan : Pengenalan Perkakas Bakeri (4.27)
    2. Bahagian 1: Cara Membuat Cheesecake Base (4.4)
    3. Bahagian 2: Cara Menyediakan Bancuhan Cheesecake (6.03)
    4. Bahagian 3: Cara Membakar (1.41)
    5. Bahagian 4: Cara Membuat Lime Curd (4.49)
    6. Bahagian 5: Cara Memotong & Topping (3.08)
Tips
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    1. Tips Pengiraan Kos Jualan (14.52)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
    2. Tips Tangkap Gambar Guna Smartphone (13.28)
Inovasi: Cheesecake Bar Jenis Bulat
    1. Bahagian 1: Cara Membakar Cheesecake Bar (3.58)
    2. Bahagian 2: Dekorasi (5.39)
    3. Tips: Normal Round Pan vs Round Loose Pan (3.2)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Roselime Cheesecake Bar (Malay Language)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *